GP-Connect levert uitzendkrachten in zowel Nederland als België. We leveren onder andere uitzendkrachten voor in de horeca, techniek, bouw en automotive.

 

We werken met all-in prijzen, dit wil zeggen dat alle werkgeverslasten en risico’s wegvallen voor de inlener van de uitzendkrachten. Door gebruik te maken van onze dienstverlening loopt de werkgever dus geen enkel risico.

Wat wij doen

GP-Connect is gespecialiseerd in het leveren van horeca-medewerkers.

 

Klik voor meer informatie op de ''Horeca'' knop.

GP-Connect levert verschillende technische medewerkers zoals, lassers, elektromonteurs en loodgieters.

Ook kunt u bij ons terecht voor medewerkers in de bouw zoals, schilders, stucadoors en timmermannen.

Voor meer informatie klik op de ''Tech'' knop.

Voor Automotive-medewerkers bent u bij GP-Connect aan het goede adres. Wij leveren onder andere vrachtwagenmonteurs, vrachtwagenchauffeurs en automonteurs.

Klik voor meer informatie op de ''automotive'' knop.

Wat wij willen

GP-Connect wilt de werkgever vooruit helpen door het juiste personeel op de goede plaats te zetten. Op die manier kan een bedrijf zich gaan richten op de kernkwaliteiten van het bedrijf met als resultaat: groei realiseren! 

GP-Connect groeit met u mee en helpt u van uw personeelstekort af. Dit neemt tijdrovende taken voor de werkgever uit handen.

Wij maken dit mogelijk door te werken met een hecht team van goede mensen. De werkgever krijgt gratis advies op locatie van een GP-Connect expert. Samen met de werkgever kijken wij naar de beste keuze in personeel, waarna vrijwel direct geleverd kan worden. Achter de schermen speelt zich een doorlopend traject af van rekruteren, huisvesten, trainen en integreren. Op deze manier is het voortraject al gebeurd, voordat u een aanvraag indient. Hierdoor kan GP-Connect snel overgaan tot plaatsing van de uitzendkrachten.

Zo doen wij dit

Contact

GP-Connect B.V.

Sint Janstraat 62

4714 EH, Sprundel

Nederland

KVK 7229276

Horeca Personeel

  • Black Instagram Icon