Op dit moment is GP-Connect op zoek naar een intercedent die operationeel mee kan werken in Zuid Nederland. 

Intercedent bij GP-Connect

Gesprekken voeren met internationale kandidaten en de beste matches maken. Heb jij de sociale en commerciële skills om succesvolle samenwerkingen met onze klanten te onderhouden? Solliciteer nu!

 

Goed kunnen luisteren en een dubbele portie mensenkennis. Dat heb je absoluut nodig in deze baan. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten én de uitzendkrachten en het is aan jou om de wensen van beide partijen bij elkaar te brengen en de beste matches te maken. Daarbij wissel je steeds van pet: je bent recruiter, relatiebeheerder, accountmanager én handyman! Een zelfstandige stressbestendige duizendpoot.

 

 

Zo ziet jouw functie eruit

Jouw primaire taken zijn het invullen van aanvragen naar personeel van klanten, je staat dagelijks in contact met een aantal van onze grote klanten. Deze klanten bevinden zich in regio Zeeland tot Eindhoven, waarbij je veel vanuit onze vestiging in Sprundel werkt, maar ook regelmatig bij de klanten langs gaat. Je hebt directe collega's die je overal bij ondersteunen en begeleiden. Het gaat er vaak dynamisch aan toe op deze plek, maar juist dan ben jij in je element en schakel je soepel tussen je taken en prio’s. Zo bespreek je de vragen en vacatures met klanten en sta je in contact met je collega's van de recruitment, zij zoeken de kandidaten voor je uit op basis van de aanvragen, daarna voer je ( vaak digitaal ) intakegesprekken en stel je kandidaten voor aan de klant. Klikt het? Dan zorg jij dat de ( vaak internationale ) kandidaat op tijd op locatie is, dat de contracten door de administratie gemaakt worden, en dat de randvoorwaarden netjes geregeld zijn voordat de kandidaat komt. Maar je spart ook op strategisch niveau met de klant. Bijvoorbeeld als het gaat over ontwikkelingen in de markt en de verwachtingen voor de komende maanden. En vooral: hoe GP-Connect daarin nog beter van dienst kan zijn.

 

Als intercedent:

 

 • ga je vol overgave en met een commerciële blik voor een succesvolle samenwerking met de klant.

 • weet je wat er bij de klant speelt waardoor je proactief, snel en accuraat op de vraag van de klant kan inspelen.

 • ben je een betrokken werkgever voor je flexwerkers. Je begeleidt ze en voert evaluatiegesprekken.

 • ben je doortastend en steeds gefocust op het resultaat. Jij gaat recht op je doel af om de targets te halen.

 • krijg je de kans om te blijven leren en jezelf voortdurend te verbeteren, binnen onze organisatie zijn tal van doorgroeimogelijkheden.

 • los je creatief, snel en zelfstandig kleine problemen op.

 

Dit heb jij in huis:

 • minimaal hbo-werk- en denkniveau.

 • Bij voorkeur 40 uur per week, woonachtig in Zeeland of Noord-Brabant, in bezit van een rijbewijs.

 • bij voorkeur 2 jaar ervaring in een operationele functie. Dat mag ook een bijbaan of stage zijn.

 • de juiste skills en kennis om een goed gesprek te voeren op verschillende niveaus. Ook slecht nieuws weet je onderbouwd en diplomatiek aan klant of kandidaat over te brengen.

 • flexibiliteit. Je bent een kei in plannen, je kunt snel schakelen en zo nodig à la minute je prioriteiten bijstellen.

 • goede oplossingsgerichte vaardigheden, je moet zelfstandig kunnen werken en creatief problemen op kunnen lossen.

 • Goede beheersing van de Engelse taal, (C-level)

 • jij schiet niet zo snel in de stress, blijft relaxt onder hectische omstandigheden en stelt de klant altijd voorop.

 

 

 

Waarom GP-Connect?

Deel uitmaken van een leuk team. Wie wil dat nou niet? GP-Connect is een topspeler in de markt, met prachtige klanten én een geweldig team. Wij geloven in persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en ruimte voor ondernemerschap. En in een sterke teamgeest. Met z’n allen de schouders eronder; samen werken aan succes. Het resultaat? Prestaties waar we trots op zijn.

Hoe wij te omschrijven zijn? Als een energieke club van positief ingestelde doeners die van afwisseling en uitdaging houden. Mensen die gewend zijn om hard te werken, en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Vrijheid en vertrouwen staan centraal in ons team. We verzetten bergen werk en vullen elkaar goed aan, en we kunnen jouw kwaliteiten daarbij goed gebruiken. Om nog meer voor elkaar te krijgen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daar doen we het voor!

 

Arbeidsvoorwaarden

Mensen waarderen GP-Connect omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé.

 

Kort samengevat:

 • een goede werksfeer in een ondernemend team!

 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen.

 • een startsalaris tussen de € 2.100,- en € 2.400,- bruto per maand (afhankelijk van je werkervaring)

 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag

 • choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225)

 • een auto van de zaak

 • een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar een outperformance bonus te behalen

 

Ben jij onze nieuwe collega?

Zie jij jezelf al aan het werk als intercedent bij GP-connect? Je kunt direct solliciteren door het formulier in te vullen op de Vacatures pagina, of door een mailtje te sturen naar          info@gp-connect.com met je motivatie en CV. Wil je eerst antwoord op je vragen? Dan kun je ook een mail sturen naar philip.deeleman@gp-connect.com.

Startdatum 1-07-2021

Kom bij ons werken
arrow&v

Bedankt voor de inzending!