ZOEK JIJ TALENT?
U bent op zoek naar personeel in de horeca, tech, techniek, automative of bouw? GP-Connect staat voor u klaar! Dankzij onze kennis en ervaring zorgen wij graag voor de optimale match tussen de werkgever en werknemer.
Hoe zorgen wij voor een match?
GP-Connect houdt zich nauwlettend bezig met de vraag naar personeel in Nederland, België en Duitsland. Ons talent ligt in het werven en selecteren van de juiste kandidaten in binnen- en buitenland. Wanneer wij een match gevonden hebben, ondergaat de kandidaat een uitgebreide selectieprocedure met als belangrijk onderdeel een capaciteitentest. Zo kunnen wij werknemers met vertrouwen bij u aan het werk zetten. 
Hoe regelen we dit met u?
Bij interesse komen wij langs om uw wens te bespreken. Naar wat voor uw werknemer bent u op zoek? Wat voor iemand past bij uw onderneming? Met deze antwoorden zoekt GP-Connect naar een geschikte kandidaat in haar personeelsbestand. Bij een match wordt een passend contract opgesteld. Wij werken met all-in prijzen, waardoor u volledig ontzorgd wordt. Hierna wordt overgegaan op een snelle plaatsing. We zijn flexibel en passen ons graag aan aan uw wensen.
Wilt u graag met ons in contact komen? Neem dan contact met ons op.